Historiek

Over Ons:

Katrien Huysman:

Katrien volgde een vierjarige opleiding aan het “Technicum” te Antwerpen als goudsmid en ontwerpster, en vervolmaakte haar kennis aan het C.F.H. (Centre Formation Horlogerie Bijouterie) te Lausanne (Zwitserland). Ze heeft stage gelopen bij de meest gerenommeerde juwelier van Brussel: De Greef.

Hildegarde Huysman:

Hildegarde is afgestudeerd als edelsteenkundige en diamantair aan het G.I.A. (Gemmological Institute of America) te Los Angeles (U.S.A.). Tevens volgde ze een opleiding juwelenontwerp in Vicenza (Italië).
Katrien en Hildegarde zijn voortdurend op zoek naar de nieuwste trends op het vlak van juwelen en uurwerken. Zij halen hiervoor o.a. inspiratie op vakbeurzen in binnen- en buitenland. Om hun kennis en vaardigheden verder op peil te houden, volgen de zussen nog regelmatig gespecialiseerde cursussen. Naast topmerken hebben zij ook eigen creaties.
Juwelen Huysman werkt samen met de grootste namen in de wereld van juwelen en polshorloges: Calgaro, Pasquale Bruni, Damiani, Innocence, Antonini, Pianegonda, Vanessa Tugendhaft, Xen, Ti Sento en Thomas Sabo voor juwelen, en Porche-design, Gucci, Versace, Aquanautic, Ice watch, Rodania en Guess voor uurwerken.


Garantie de service

  • Livraison correcte avec Bpost
  • Le paiement sécurisé via Ogone

Notre newsletter

Abonnez-vous sur la newsletter pour rester informé de ces activitées.

Clients satisfaits témoignent

Des produits fantastiques!

Julie Broussard

Lire d'autres témoignages