Blog

Winter nocturne

Vrijdag 27 oktober 2017

Geschreven door Hildegarde Huysman in de categorie: Modetrends.

VANESSA tUGENDHAFT

Donderdag 27 oktober 2016

Vanessa Tugendhaft Joaillerie: trendy, stijlvolle en betaalbare sieraden als een geluksbrenger die past als een tweede huid.

Vanessa Tugendhaft Joaillerie is een fijne sieraden merk dat werd opgericht door de naamgever jonge Belgische ontwerper wie had het idee om een ​​diamant toe te voegen aan de beroemde rode draad armband. Dit sieraad is een succes sinds de lancering geweest en is te zien op de pols van de vele beroemdheden.

Adoptieve Parijse en erfgenaam van een juwelier geslacht, is Vanessa betrokken geweest in de magische wereld van de diamant sinds haar kindertijd. Schommelen tussen know-how en persoonlijke moed, nam ze de weddenschap die mythische edelstenen betaalbaar te maken en gedemocratiseerd de sieraden. Aan de oorsprong van het concept van de diamant op een draad, die bekend staat om zijn spirituele en beschermende eigenschappen, Vanessa succes durft de grondstoffen dankzij mixen om de eenvoud van de instelling om de adel van het goud en de diamanten.

Het succes is onmiddellijk en dit stuk van sieraden, die is gedoopt Identity, is uitgegroeid tot een cult-stuk van het merk.

Aangespoord door haar eerste succes, Vanessa Tugendhaft volharden in het creëren van nieuwe collecties, door het aanbieden van kostbare juwelen in goud met diamanten instelling die zal worden gedragen als een tweede huid. In slechts een paar jaar, heeft ze erin geslaagd om een ​​onmiskenbare speler op het veld van de juwelier zijn. Veel VIP hebben al een oogje op haar creaties. In 2010 heeft de jury van Paris Capitale de la Création haar versierd met de eervolle prijs van de Schepper van het jaar.

Verdeeld over de hele wereld, heeft het merk haar eigen winkel in 2012, dat is een concept store uniek in de wereld geopend. Dit concept store vertrouwt volledig op de diamant universum en is gelegen in het hart van de wijk Saint-Germain-des-Prés in Parijs. Binnen deze beroemde "diamond bar" zal de bezoekers van dit prachtige boetiekhotel in staat zijn om juwelen, fles parfum subtiel versierd met diamanten of zelfs diamanten per eenheid te kopen.

Vanessa Tugendhaft Joaillerie wordt u welkom te heten in zijn diamanten universum.

Geschreven door Hildegarde Huysman in de categorie: Modetrends.

Budha to Buddha New

Maandag 8 juni 2015

Buddha to Buddha heeft de wereld veroverd met unieke sieraden. Allemaal handgemaakt en van echt 925 Sterlingzilver.

Geschreven door Hildegarde Huysman in de categorie: Modetrends.

Buddhatobuddha NEW

Maandag 8 juni 2015

Our new Buddha to Buddha jewellery collection is surprisingly innovative and personal. The beautiful collection is renewed and celebrates the beauty of traditional craftsmanship. By adding ingenuity, it enabled us to merge silver and leather weavings, resulting in a collection that is sophisticated, yet characteristic and outspoken. It’s more detailed and refined than ever before. Discover the new silver icons now!

Geschreven door Hildegarde Huysman in de categorie: Modetrends.

handelsbeurs sint - Laureins

Woensdag 11 maart 2015

Geschreven door Hildegarde Huysman in de categorie: Publiciteit.

Gemini

Woensdag 18 februari 2015

 

Gemini armbanden

GEMINI armbanden online kopen - Sieraden.com

Gemini herensieraden zijn een schitterende trend voor mannen. De armbanden met kralen zorgen voor een stoere, trendy en zomerse look.Gemini Bracelets geven een stoere mannelijke look weer, zijn ook zeker draagbaar door vrouwen en zijn verkrijgbaar in basic-uitvoering met 6mm armbandbreedte in blauw, zwart, groen en bruin & in skull-versie met 8mm breedte in grijs, bruin, groen en beige. Prijs: 30 en 35 euro per stuk.  Wil je morgen je sieraad hebben? Dan heb je tot 23:00 de tijd om te bestellen. Bij bestellingen vanaf €100,- sturen wij je sieraad gratis op!

Geschreven door Hildegarde Huysman in de categorie: Modetrends. Tags: , ,

Marco biccego

Vrijdag 19 december 2014

Geschreven door Hildegarde Huysman in de categorie: Modetrends. Tags:

Zuiverheid van een Diamant

Dinsdag 25 november 2014

 

Zuiverheid of Helderheid

Wanneer we spreken over de zuiverheid of helderheid van een diamant, dan verwijzen we naar de aanwezigheid vanimperfecties. Deze imperfecties omvatten externe imperfecties in de vorm van vlekjes op het oppervlak van de diamant en interne onzuiverheden in de gedaante van insluitsels of inclusies binnenin de diamant.

Externe imperfecties aan het diamantoppervlak omvatten onder andere kleine beschadigingen die kunnen ontstaan tijdens het slijpen van de diamant zoals krasjes, putjes of schilfertjes. Interne imperfecties omvatten onder andere kleine holtes of barstjes in de diamantstructuur of de aanwezigheid van niet-diamant mineralen in de steen. Dit soort imperfecties zijn het natuurlijk gevolg van het vormingsproces van diamanten dat in de natuur plaatsvindt. De zuiverste diamanten zijn het meest waardevol gezien ze zeldzamer zijn en het meeste licht weerkaatsen.

De verschillende zuiverheidsgraden worden beneden afgebeeld samen met de Engelse terminologie. Zuiverheidsgraad FL (flawless) is voorbehouden voor de zuiverste diamanten en I3 (Included level 3) voor de minst zuivere.

diamant zuiverheid helderheid

FL-IF: Flawless: Geen interne of externe imperfecties.Internally Flawless: Geen interne, maar een beperkte hoeveelheid externe imperfecties. Erg zeldzaam.

VVS1-VVS2: Very, Very Slightly Included: Minieme hoeveelheid interne en/of externe imperfecties zeer moeilijk waarneembaar voor een expert onder een loep met vergrotingsfactor 10. Uitstekende kwaliteit.

VS1-VS2: Very Slightly Included. Minieme hoeveelheid interne en/of externe imperfecties enkel met moeite waarneembaar onder een loep met vergrotingsfactor 10. Zeer goede kwaliteit.

SI1-SI2: Slightly Included. Kleine hoeveelheid interne en/of externe imperfecties makkelijker waarneembaar onder een loep met vergrotingsfactor 10. Goede kwaliteit.

I1-I2-I3: Included. Imperfecties zijn zeer duidelijk waarneembar met de loep en zelfs zichtbaar met het blote oog. Diamanten met deze zuiverheidsgraden zijn niet aan te bevelen.

Voor graden FL tot SI kan men stellen dat zuiverheidsgraden voornamelijk een impact heeft op de prijs van de diamant, maar niet of nauwelijks op het uitzicht van de diamant onder het blote oog.

Hoewel de aanwezigheid van imperfecties de zuiverheidsgraad van de diamant, en dus ook de prijs, negatief beïnvloeden, heeft het ook een handig voordeel. Ze worden namelijk gebruikt om de unieke identiteit van de diamant vast te leggen. Elke diamant heeft zijn eigen "vingerafdruk" van imperfecties, dewelke nauwkeurig wordt weergegeven op sommige diamant certificaten.

Geschreven door Hildegarde Huysman in de categorie: Modetrends.

Ti Sento juwelen

Maandag 3 november 2014

Ti Sento is een zilveren sieradenlijn gebaseerd op de behoefte van het creëren van een luxe, maar toch fashionable en bovenal toegankelijke sieradencollectie. Door de hoogst mogelijke productiekwaliteit, met de hand gezet door diamantzetters (geen lijm toegestaan), neemt Ti Sento een grote plaats in op de sieradenmarkt.

18 karaat goud en edelstenen waren toen al, maar tegenwoordig nog steeds, simpelweg te duur. Sterling zilver is de oplossing gebleken, gezet met schitterende zirconia’s in prachtige vormen en maten en een scala van kleuren om bij ieder modeseizoen aan te sluiten.

meer dan 30 landen. De collectie is nu meer volwassen in design, stijl en look, maar heeft nooit zijn speelse charme verloren. Met meer dan 650 sieraden, uitgebracht in 2 collecties per jaar, is het Mix&Match principe omarmd. Met een breed assortiment aan ringen, armbanden, hangers en colliers, oorhangers met of zonder creoolaanhangers is alles mogelijk. De rest van de wereld zal dan ook snel volgen.

 

Geschreven door Hildegarde Huysman in de categorie: Modetrends.

Antonellis

Woensdag 24 september 2014

Antonellis:

Staat garant voor design en kwaliteit

Lees meer

Geschreven door Hildegarde Huysman in de categorie: promoties. Tags: , , , , , ,

Tevreden klanten getuigen

Zeer mooie en overzichtelijke shop.

Tom Vinckier

Lees meer getuigenissen